family

family

CHEESE CAKE


Tak lah suka cheese cake tapi kenapa ni hari beria benor tekak aku teringin nak makan cheese cake.....

4 comments:

ArELeEz said...

ngidam ke?? ooppsss.. hiks..

Zaidi Zainal said...

ngidam....??? tak mungkin kot kedai pun dah tutup tu...atas nasihat doc....hehehehe...sendiri yg ngidam je tu

cHaDacHaDa said...

cuba try secret recipe cheez choc.
terrrbaik.
mmg stok penagih cheez choc nnt!

*but this only apply to those who love cheese,like me!

~~opsssss...no wonder where the fats come kan?hahahaha.

azila said...

perghhh dah le ari ujan jek skrg ni,tgk apapun rasa nakkkk jek!!!! haihhhh harus terjah secret recipe blk kje ni!! *sigh*

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih