family

family

MALAM RAYA...........

Malam raya seperti biasa, memasak lah ayah and mak aku plus wife aku and adik aku berlumus tungkus didapur...haaa ni nak bagitau, ayah aku memang terer masak...dia memang lah chef masa dia service dalam army dulu.....

Menu standard raya rumah parents aku.....KETUPAT, KARI AYAM KAMPUNG, SAMBAL DAGING, SAMBAL KACANG DAN LODEH....AND.....................aku lupa nak amik gambo.........huhuhuhuhu.......yang sempat cuma gambo masa orang tengah sibuk2 tu aje

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih