family

family

HAAAHHHH LEGA AKHIRNYA STREAMYX LINE OFFICE DAH OK

Dari hari Isnin lepas line streamyx ofis aku ni cam gila lah pulak....sebenarnya masa kita dok susun2 balik opis tu ari...maka bukak le segala modem/router maka bila pasang balik tak leh connect la ........hemhhh call jer TM langsung lah di perbetulkan segala masaalah tu...

Ada dua staff baru join aku nih.....Puan Noran....Admin and Operation Executive and bawah dia ada satu mamat bangla yang bekerja agak kuat cuma berhenti utk makan dan sembahyang aja.....bagus2.....Incek Kareem nama dia....

Orang pompuan ni kan teliti wat kerja kan so nampak ler...kemas warehouse aku ni.......keep up da gud job babe........
Puan Noran ni memang dah biasa bekerja kat warehouse so..keras semacam jer dia menyuruh si Kareem tu buat kerja.......

4 comments:

mak merah said...

server2 ni sirman terer

looking for a new staff?

hikss

Zaidi Zainal said...

wehhh mak merah....masalah kecik ja tu da settle dah....wooo manyak nak kena bayo gaji sirman tu mem

Wangi74 said...

Bangladesh jenis2 perkerja mendatang ni kan..diaorg ni mmg hardworkinglah kan..layan diaorg baik..Inshaallah ok kot.Good on you tokey:)

lily lotus said...

bagusnya ada pekerja muhibbah gitu ;)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih