family

family

SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI

Selesai sudah sebulan berpuasa di bulan Ramadhan penuh berkat..dikala ini kita di ambang bulan Syawal bulan penuh kegembiraan...aku sekeluarga ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin....
Sent from my BlackBerry® smartphone

SELEPAS 30 TAHUN

Tak sangka aku berjaya berjumpa semula mereka ini..selepas 30 tahum.....kita nama kan kumpulan ini sebagai GABRIAN 76-86.....aku hanya bersama mereka dari tahun 1976 sehingga lah 1981.....alhamdulillah mereka masih mengenali aku....


 Terima kasih mereka yang bertungkus lumus mencari kawan-kawan yang sudah lama tidak di ketemui...dan berjaya kita menghadiri Majlis Berbuka Puasa Gabrian 76-86.....hehehehehe....ini semua adalah rakan sekolah rendah aku........SEKOLAH RENDAH JENIS KEBANGSAAN ST. GABRIEL, KUALA LUMPUR.


TERANG GELAP

Alhamdulillah dah setengah bulan kita berpuasa, terang gelap, terang gelap masa berlalu,...


Sent from my BlackBerry® smartphone

SEKARANG AKU DISINI

Sudah 2 minggu aku disini...tu yang senyap je....company kawan aku...and now aku bekerja semula...pangkat aku pun panjang kat sini Manager at CEO Office tapi takpa ini adalah Satu Pengalaman Baru....tagline TUKUL......
Sent from my BlackBerry® smartphone

TAHUKAH?

Aku berada dipermulaan yang baru...agak sukar untuk memulakannya....

APA-APA LAH

Lama aku tak berposing sorang2 ni...dah 2 hari puasa...amacam ok tak.....

Sent from my BlackBerry® smartphone

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih