family

family

TENGOK WAYANG DENGAN POMPUAN-POMPUAN CANTIQ.........

Sambil menggeliat ni nak hapdet blog ni.....semalam satu hari badan sakit2 masuk hangen....umur-umur camni dah tak leh makan sebarangan...last weekend Cik Puan aku dah rebus ubi kayu....sambil cicah sambal tumis ikan bilis...peh settddaappp....tapi...lepas makan tu haaa hambik ko......sengal satu badan sudah masuk hangen.....chet...rugi makanan sedap tu....

Tapi ni nak cerita pasal lain sebenarnya....Sabtu lepas aku pi layan Hikayat Merong Mahawangsa kat TGV Sunway Pyramid nun...sana...jauh.....uihhhh. Seorang blogger yang nama panggilan manjanya Lyn chewah...panggilan manja lah pulak...dengan besar hatinya telah menyeponsorkan aku dan dua orang lagi blogger Amy and Yati.

Pinjam gambar lagi ye....ikhsan dari Amy
Hah.... ni lah tiga perempuan cantik tu (Amy pinjam yek gambor camera tu hari tak bawak)...yang paling ujung sekali tu mamat hensem tak yah di perkenalkan...pastu tokey yg belanja tengok wayang Lyn, Amy and peminat tegar David Beckham...Yati.


For a start..this movie can be a benchmark for other producer to make better than this...boleh tahan la bestnya...at least different from other Malay movies..this is my own comment about this film...not bad KRU..

Habis nonton itu cerita kami berempat...berhempas pulas mencari tempat makan.....kata sepakat mengatakan kita makan di Carls Jr.

Sedap gak burger nya ni.....pergghhh....lapar terus perut ni.......

Pinjam gambar dari Amy
Sebelum kita makan...kita dah nyusahkan sorang pekerja Carls Jr....kita kerahkan tenaga mamat tu supaya men 'snap'kan gambar kita berempat.....

Lama gak melepak kat situ...sampai la ke pukul 6.30 petang........macam-macam cerita la ....dah lama tak berjumpa-jumpa dgn blogger-blogger ni seronok gak ber'exchange note' ni kan.....


Muka yang sudah kekenyangan....sambil borak sambil berposing.....senyum lebar Cik Lyn kita ya.....

Terima kasih Lyn....katanya tiket wayang ni bersempena dengan Harijadi beliau yang akan datang tak berapa lama lagi ni...so saya ucapkan semuga berbahagia dan berjaya........nanti kita plan lagi perjumpaan camni ye...boleh gak menghilangkan stress bekerja .....

Lyn, Yati and Amy nanti kita plan lain nya gathering lak ye....hemh Amy senang je kat depan TUKUL je opis nya tuh....

3 comments:

sW33tdARLiNG said...

yeer saya... sambil lambai2 tangan tepi tingkap opis.. wakakakaka

Lyn Yusoff said...

thx sbb sudi berdating dgn kitorang bertiga..
next time kita lepak lagi...
hehhehee

*bagus & bersemangat sudah update blog. :)

yaTy ♥ said...

hehehe..
cantiq katanya kan..
hahaha..
nice to meet u abg zaidi..
next time leh hang out bersama2 lagik..
=)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih