family

family

JOM KITA CUBA CARI DUIT LEBIH MELALUI CHURPCHURP

Kita bukan Ahmad Albab.....dapat harta dalam gua...kita orang biasa, so kena kerja...kerja..kerja..baru dapat wang....so sekarang zaman internet broadband ni kita tak yah jaga kambing..kambing hilang masuk gua...pastu terpaksa berbual dengan jin dalam gua...jin pulak tiba tiba menjerit itu harta Ahmad Albab yang punya..kalau kita ada masalah jantung...mau pengsan keras kat situ.......

Haaa...kambing sudah lari kandang...bagi kita yang takda kepakaran menjaga kambing...kita boleh gunakan internet..untuk mendapatkan extra income....salah satu cara nya.....Churpchurp...bunyi macam nama gula gula je kan.....ChurpChurp adalah adik kepada Nuffnang...alaa...Nuffnang tu yang selalu nampak kat blog blog disana sini, ChurpChurp pulak bagi peluang kat pada pengguna Twitter, di mana kita akan dibayar untuk setiap tweet bagi kempen yang telah di assignedkan. Nampak macam senang la...tapi still lah kena buat kerja...yang nampak senang tu pasal kerja nya dari computer atau handphone je....nak tau lebih lanjut pasal churpchurp ni....cuba pi kat sini......
                                                           http://www.churpchurp.com/

Tapi sapa sapa yang masih meniaga kambing tu masih boleh terus...berniaga..sambil tu..kita cuba...churpchurp.ni ye......

2 comments:

About TUKUL said...

ini sudah bagus. bukan ahmad albab je boleh dapat duit dalam gua, kita pun boleh!!!!

Aunty Yan said...

oh hehehe ok.. cool.. nak cuba laa Churpchurp... agak pelik namanya kannn:)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih