family

family

HAPPY DEEPAVALI......

Selamat menyambut Hari Deepavali..kepada kaum India merayakan.....mana dia kawan-kawan aku yang berbangsa India ni....lama tak dengar khabar....aku seperti biasa ...kerja la jugak di hari cuti umum ini...dah nama pun kerja sendirikan.....suka hati la......kan....

Anak-anak dirumah pun macam tu lah jugak....aktiviti-aktiviti santai yang selalu dan paling disukai lah yang dibuat...

Bermula dengan Farhan........petang dia main bola di padang....malam pun dia main bola di Playstation...boleh..camtu.....

Dia memang tak suka atau malu sikit nak tunjuk muka dalam blog aku ni...

Tu dia si Farhaneez...satu hari ni dia belasah tengok DVD konsert year end kakak dia si Farhana...sampai hampir keseluruhan show dalam konsert tu dah di hafalnya ....dah pandai berposing...peace lagi...hemh...dah makin bulat la badan dia....

Farhana....macam dah tak sabar nak naik darjah 1....asyik lah bertanya....bila dia nak start naik standard 1...

And lastly.....me....faberet aktiviti...bila santai santai ni.....melengkau atas sofa didepan tv....boleh...sambil diapit oleh budak perempuan ni...

Cik Puan Farida....hemh....dia jarangkan dalam blog ni...nak kena bersiap-siap kalau nak ambil gambar dia....hemh katanya..tengah tak lawa...malas nak posing.....

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih