family

family

BLOG NI AKAN START BALIK...DENGAN UPDATE YANG TERBARU....

Lama dah blog ni dah tak berupdate, disebabkan beberapa masalah yang terpaksa aku selesaikan selama 5 hingga 6 bulan kebelakangan ni....banyak juga perkara yang sedih dan yang boleh menyebabkan aku kecewa telah berlaku, tapi hidup ini mesti diteruskan....tapi aku tetap akan terus berjuang sehingga ke titisan darah yang terakhir..insyaallah.....ameeen....

2 comments:

kaklia said...

hidup ini penuh pancaroba....bersabar lah menghadapi nya....:)

lily lotus said...

sabar bro..lama tak dgr story

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih