family

family

ADA ORANG KE KAT SINI......

Assalammualaikum........ada orang ke kat dalam ni mana pergi ni tuan rumah....senyap jer....balik kampung ke hapa ni...apasal tak bagi tau...senyap je....dah berabuk, bersawang bagai dah rumah ni...apa dah jadi....takkan pencen dah dia .....

Waalaikumsalam.....ada orang kat dalam ni..cuma sebulan dua ni agak busy sikit.....masalah kerja biasa lah kan....dari awal tahun tu hari sampai la ni...macam-macam hal berlaku dan kena selesaikan satu persatu.....penat dan pening jugak lah....alhamdulillah and insyaallah semuanya berjalan lancar...bila banyak hal2 yang kusut ni maka nak mengupdate blog ni pun macam tak sempat dan idea-idea nak menaip ni banyak pergi ke tempat lain lah...tapi walaumacamana pun tetap lah aku menjenguk blog ni dan blog2 orang lain....takut ketinggalan pulak....

Dalam masa yang sama ....insyaallah kalau dimurah kan rezeki...TUKUL akan dibuka di Semenyeh, betul-betul depan Tesco Hypermarket tu.....kita plan kedai tu akan beroperasi pada 1 April 2010.

Lebih kurang kat sini lah nanti TUKUL Semenyeh ni...(Gambar dari dapat dari Metro Kajang Site Office)

Doa-doakan semuga kami berjaya...... Ameenn...Insyallah....

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih