family

family

EURO WALL STICKER ...PRODUK TERBARU DAPAT KAN DI TUKUL BUTIK LOGAM


Pernah dengar atau tengok tak benda ni...satu produk baru...for home decoration......

Haaaa best kan tiba-tiba ....ada mood lain dalam rumah kita....terdapat dalam berbagai-bagai rekabentuk kalau ada sesiapa yang berminat dapat kan lah di TUKUL Butik Logam Taman Melawati atau di SACC Mall...atau telepon ke 03-41474590.....

DATANG RAJIN NAK TUKAR RUPA RUMAH

Tah napa tiba-tiba datang angin rajin aku nak menukar rupa kat tv area rumah aku tu....nak cat satu rumah leceh lah aku rasa sebab banyak benda nak kena dialihkan...so aku cuma tukar colour area tangga je...sure akan dapat different effect.....

Aku cuba blend kan colour gelap dengan colour puteh railing tangga rumah aku tu......

Ni rupa sebelum siap dicat....



Dah siap pun.......



Terus rasa lain je suasana rumah ......lepas ni apa lagi la tu

JUARA PILIH KASIH

Iqbal, juara rancangan realiti PILIH KASIH.....semalam dah claim hadiah dia dari TUKUL

Puan Shireen..orang yang in-charge hal2 corporate communication TUKUL termasuk lah hal2 sponsorship ni


Bersama-sama staff TUKUL Taman Melawati


BERSANTAI-SANTAI DI HARI RAYA KE - 3

Satu Family aku kena sakit perut kecuali si Farhan.....dok diam2 je lah kat rumah bapak aku.......maka berposing-posing sajalah sambiltunggu tetamu datang ke rumah...




HARI RAYA 2009

Tahun ni rasanya raya kurang meriah, sebabnya, aku dan keluarga semuanya kena sakit perut...sebelum sembahyang raya dah kena serang sakit perut...raya aku hanya bermula pada hari raya kedua.....terus aku ke Johor Baharu...kerumah seorang sahabat baik aku Riza.....dia teror buat laksa Johor...peh ...terbaik.....

Me and Riza

....hahaha kekok dia bergambar dengan puteri-puteri aku..sebab anak dia semua lelaki

Ni wife dia..Puan Suhaila...dia minat sangat rambut anak-anak aku tu...


Dua gambar kat atas ni ...minat aku dengan colour-colour tu .....berposing sakan di rumah Encik Riza..dan seperti biasa Farhan was not in the picture because he was too busy at "boys' restricted zone" playing PS2...


TIADA SIARAN BROADBAND KAT RUMAH BAPAK AKU NI

Hehehehe rehat sebentar berblog..tiada siaran broadband kat rumah bapak aku ni..update ni pun guna handphone...

1ST TUKUL BILLBOARD @ SACC MALL



TUKUL Billboard sudah kelihatan di SACC Mall

VIEW FROM MY WORK PLACE

Ceria suasana di HQ TUKUL......Retail Unit.....






Lama tak berposing-posing satu family, saja lepak makan luar lepas buka puasa yang ringan-ringan di rumah..baru makan yang berat2 diluar...kali ni makan di Hainan Station di Ampang Point...boleh lah not bad the food cuma aku seperti biasa di bulan puasa ni agak kurang selera makan makanan yang berat-berat ni....

Sebelum makanan sampai aku snap-snap lah gambar mereka-mereka ni...








Lepas makan aku pi Ampang Point jap pi cari baju raya si Farhan...dah pandai nak berfesyen anakbujang aku ni.....

ANAK SAPA LAH NI..........


Boleh teka tak anak sapa la nih.....boleh terjumpa pulak gambar ni....tak silap aku gambar ni diambil lebih kurang 37 tahun yang lalu pada Hari Raya........


Ni ...baru lepas menangis ni meronta-ronta tak nak bergambar........


PROMOTION HARI RAYA DI TUKUL BUTIK LOGAM

Sempena Hari Raya ni kan, siapa yang hendak mengecat rumah TUKUL ada buat potongan harga istimewa untuk pembelian cat di TUKUL Melawati atau Tukul SACC Mall...sila sila lah

DISCOUNT 15% PADA TIAP2 PEMBELIAN CAT PAR KANSAI.......

TUKUL BUTIK LOGAM (TAMAN MELAWATI)
9175, JALAN NEGARA, TAMAN MELAWATI
TEL 03-41474590

TUKUL BUTIK LOGAM (SACC MALL)
LOWER GROUND FLOOR, SACC MALL
JALAN PERBADANAN 14/9
PUSAT BANDAR SHAH ALAM
TEL 019-2119984

or email kepada centroprisma@tukul.com.my

BERBUKA PUASA....BERSAMA KELUARGA MERTUA DI 30 JALAN F3

Hari ni ramai-ramai mertua dengan adik ipar aku berbuka dirumah.....sekali sekala seronok juga ..meriah suasana...


Suasana sebelum berbuka puasa..............


Persedian sebelum berbuka puasa.....di ketuai oleh Chef Cik Puan Faridah


Perebutan makanan selepas azan Maghrib kedengaran......


Kepuasan yang tak terhingga selepas majlis berbuka puasa selesai

TUKUL @ PETRONAS ......BOLEH TAK?

Minta pandangan ramai....TUKUL @ PETRONAS amacam ada berani................................

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih