family

family

RAMADHAN LOOKS

Hehehe Ramadhan Looks by Siti NurFarhaneez.................

PAGI YANG GELAP SUASANA YANG CERAH

Suasana pagi hujan .....sedap tidur...malas nak bangun...bila dah bangun macam biasa je lah kan..





HEROIN-HEROINKU BERSAMA SEORANG HERO

Pandai je si Farhana mintak Hero Malaya bergambar........kebetulan pagi semalam dia ada kat rumah dengan selamba je...Uncle...kakak nak ambik gambar boleh??????

Hehehe pandai jer budak 2 orang tu posing....

TUKUL BUTIK LOGAM SACC MALL...NEW LOOK


TUKUL SACC MALL AFTER THE PRESENCE OF KANSAI PAINTS.






BAZAAR RAMADHAN

Aku agak jarang ke Bazaar Ramadhan salah satu sebabnya ....sesak orang ramai sangat....kalau pergi pun...terus lah aku menuju ke warong yang menjual makanan kesukaan aku..




Memang la kan kalau tengok makanan ni rasa nak beli semuanya......sabar je la....melawan nafsu makan ni......

TUKUL DI BERITA HARIAN-NADI BIZ


CEO TUKUL, Suhaimy, telah di interview oleh Berita Harian....pada minggu lepas dan artikelnya ...keluar hari ini.....

BERBUKA PUASA APA HARI NI

Aku bulan puasa ni selalunya takda selera makan nasi....dah dua hari puasa ni ....aku buka makan mee, meehoon dah kueh-kueh jer...pastu kat rumah aku sorang je puasa...Cik Puan..cuti-cuti puasa..Farhan pulak cuti-cuti di rumah atoknya di Nilai...dua perempuan kecik...Farhana dan Farhaneez belum puasa lagi......Kita tengok apa ada petang ni kat tempat orang jual kueh kat Melawati jap lagi...............................

PILIH KASIH

Ahad lepas Suhaimy, aku dan Adli dijemput..untuk Final PILIH KASIH ....reality show yang produced by SUHAN MOVIES.....TUKUL merupakan salah satu penaja dalam program tu...penaja kecil-kecilan.....

Disebabkan ada masalah communication maka aku dan Adli sampai pun agak lewat sikit....maka susah lah nak dapat tempat duduk yang hebat.......gambar pun tak sempat nak snap.....ada lah sikit2 aku snap dari jauh...gambar sendiri....pun tak sempat nak di snap.....


Cantik jugak set PILIH KASIH ni.....

Dua pengacara yang kadang2 terover juga...tapi terhibur la ...

Haaa dah ada pemenang maka TUKUL kena bagi lah hadiah ......

TUKUL SACC MALL SEKALI IMBAS

Pejam celik....TUKUL SACC Mall dah dekat 2 bulan di buka..Alhamdulillah semuanya berjalan lancar.....


SELAMAT BERPUASA........




SELAMAT BERPUASA KEPADA SELURUH UMAT ISLAM, DIMANA JUA ANDA BERADA...........

SEKARANG NI ZAMAN ORANG JUAL KAIN TUDUNG YA

Staff aku dua orang Fara dan Noran dah join venture meniaga kain tudung and accessories...untuk kaum wanita..ohh ye la nak musim raya dah....sapa nak order...nak ...tengok gambar...boleh la pi kat blog ni........

FRESH LOOK ......

Aku dah sihat....maka ni lah dia rupa baru aku lepas baik demam.....


Makin ku kontot kan rambut aku.....fresh look kan....bila la nak panjang balik ni.....

ALBUM TERBARU DIPASARAN

Dapat kan dengan segera sebelum kehabisan stok...........................

Reduan (The Retailer), Zalin (The Transporter), Shahid (The Producer), Hafiz (The organizer), Farouk (The Retail Setup Don)

AGAK-AGAK BOLEH KE NI....TAKPA AKU CUBA

Sejak tak berapa sihat ni.....tekak aku agak kurang rasa nak merokok.....dah dekat seminggu dah nikotin tak masuk dalam badan aku ni.....macam boleh je ni.......tak pa aku cuba........

MASIH BELUM SIHAT TAPI ADA DI OFFICE

Masih belum sihat lagi aku......Farida dan Farhan dan sihat....Farhana dan Farhaneez macam aku lagi masih dok mamai2 kepala pening.....tapi aku tetap ke opis....banyak hal belum selesai....seminggu aku tak kerja.......

Ujung2 demam ni baru perasan ada bintik-bintik kat lengan ni rupanya....demam campak yang halus2...tu patut la rasa miang semacam je.....alahai..dah tua-tua pun kena deman campak....

SATU FAMILY DEMAM......

Lambat update blog ni lately....tak sihat......camera...pun takda...tinggal dalam kereta kawan...

Semua family members aku demam....Farida....Farhan...Farhana....and Farhaneez...dah jumpa doktor dan beransur-ansur pulih....

SEARCH DIAWAN BIRU

Aku antara peminat tegar SEARCH ni.......membesar dengan lagu mereka, maka jarang ketinggalan dengan konsert-konsert mereka....maka konsert Di Awan Biru ku kira merupakan konsert rock terakhir bagi aku......tapi amat lah mengecewakan.....
  1. Konsert patut mula pukul 8.45, Search mula berada di pentas pukul 10.00...orang2 otai macam aku ni sure dah lembik menunggu...maka...anti climax lah....alasan jalan sesak...bukan ke patut Search sudah patut bersiap sedia dengan hal2 yang macam ni
  2. Sound system ala-ala funfair......tak berbaloi dengan harga tiket......
  3. Pemilihan lagu yang agak mengecewakan.....
Walaupun demam aku masih berasak-asak kesana....

DEMAM

Agak membimbangkan...semua partner2 aku termasuk aku dah kena high fever......sakit badan tangkap pinggang.............adoi.....

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih