family

family

BOSAN PULAK..............

Memang bosan kalau tak tau apa topik nak conteng kat entry kali ni..........ujung tahun ni nampak macam busy sikit....so fikiran aku lebih pada focus pada kerja...kerja....kerja......ekonomi pun takda tanda-tanda akan pulih.......dalam masa terdekat ni......lebih pada....forecast.....yang kununnya....akan pulih tahun depan..........tapi rezeki ALLAH SWT yang tentukan...kita cuma terus bekerja.....

Peluang memang ada....Alhamdulillah...walaupun slow jer bisnes..tanpa disedari....turnover business TUKUL increase 100% dari tahun lepas........maka aku akan terus....bekerja....

4 comments:

*ayu the sun* said...

alhmdulillah......
semoga tukul terus success! AMIN

lily lotus said...

amin! eh, bukalah satu branch kat puchong..ke dah ada :D

ArELeEz said...

gud luck!

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

Ayu, Lily n Arleez....terima kasih dengan doa kalian..insyaallah...semua ni akan membuatkan kami di tukul lebih kuat bekerja

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih