family

family

BER"BLACKBERRY" PULAK DAH


Tu yang ralet sangat tu...dok belek2 handphone baru tu yang sampai terlupa nak update blog...biasa ler..ujung2 tahun ni kan..suasana pun lebi pada holiday mood jer.....handphone lama pun dah kejap2 hang..kejap2 hang....yela kan 2 tahun handphone lama tu dah berjasa....sekarang gatal nak try blackberry lak.....mula2 ni seronok lah......


2 comments:

Wangi74 said...

Wah business meletops lah ni..;)

lily lotus said...

jangan lupa rest..hehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih