family

family

2009......>>>>2010 SUDAH MARI........

Beberapa hari ni..je yang tinggal untuk tahun 2009 ni....dua tiga hari lagi 2010.....adakah tahun 2009 ni tercapai sudah segala perancangan yang telah di rancang semasa awal tahun dulu. Untuk aku sebagai seorang individu masih lagi belum tercapai masih struggle.....tapi banyak perkara baik yang berlaku, Alhamdulillah.......masih mencari yang terbaik.......sebagai seorang usahawan...ada lah peningkatan dari tahun 2008.....sebagai suami dan bapa....alhamdulillah semakin baik juga dari tahun yang lepas....anak-anak makin membesar makin cerdik....makin comel (mengikut pandangan mata aku lah)....isteri makin sayang.....sebagai seorang anak.....Alhamdulillah, ibu bapa aku dalam keadaan sihat sekarang......dan...sebagai seorang kawan....kawan-kawan yang rapat makin rapat...makin mesra...makin saling faham memahami....walaupun ada yang kawan makan kawan....tapi semua tu boleh di elakkan.....sebagai rakyat Malaysia.....sebenarnya aku makin confused dengan negara Malaysia ni......malas nak cerita lebih.....sebagai umat Islam.....masih belum complete lagi rasanya....masih banyak kurang.............

3 comments:

*ayu the sun* said...

alhamdulillah..
semoga terus sukses ye bang...

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

atty's said...

syukur ..alhamdullillah..
semoga berjaya dan terus berjaya ..
selamat menyambut tahun baru 2010 .

lily lotus said...

happy new year :)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih