family

family

SAMBUNGAN KISAH SEKSAAN PARA LANUN (THE GRAND FINALE)

Tempat siksaan ni di kawal rapi oleh beberapa orang lanun...

Ni lah dia lanun-lanun tu....

Beginilah siksaan tu dijalankan....

Hehehe bukan kena siksa....tapi dok join Program Ewah-ewah untuk TV3.....

Makcik Merah ni lah yang ajak aku join ...terima kasih makcik...ado lagi nak join lagi...

Manyak chantek woo ini amoi......Tey Cindy....

Yang ni pun manis jugak...Mya

Aku ingat aku yang besar brother Joe Klubkidd ni lagi besar...tapi cool dia...

Dan ni semua-semua kita yang join game show tu hari....bila nak masuk tv tak sure lah ...katanya bulan Disember......

*gambar yang ber"watermark redmummy.com" adalah ehsan dari www.redmummy.com

3 comments:

YobSumO said...

haha kenapa kalah. kenapa tak menang?

power sgt ke RM tu?
wahahhahaahaha.

ke kasi chance bro?

atty's said...

semua adalah pemenang..yg penting semangat ..ekekekek

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

menang kalah tak penting yang penting semangat persahabatan

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih