family

family

ADUHAI HELIZA.....CANTIK NYA MATA KAU....


Cantiknya....itu lah keluar dari mulut aku....tak tau lah...mata orang lain ...mata aku kata cantik...suka nengok mata dia ni.........

Sempatlah aku ambik gambar perempuan cantik ni...masa program Ewah-ewah ari tu.......

5 comments:

Wangi74 said...

Jarang tgk Ewah-ewah ni sebab terjerit org tu cakap apapun tak faham..hehehe

lily lotus said...

tak jemu mata memandang ekk :D

*ayu the sun* said...

mengambil gambr perempuan cantik sahajakah? what about bergambar bersama perempuan cantik?

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

cik puan manis- memang pun kita yang take part pun tak dgr apa yg diorang cakap

Lily- memang tak jemu......

Ayu-Niat dihati memang nak pun tapi tukang snap gambar pulak takdo...

ZeQ said...

tq 4 supporting heliza..
jom join facebook dia.. www.facebook.com/helizahelmi

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih