family

family

BERSANTAI-SANTAI DI HUJUNG MINGGU

Hari Ahad, teringin nak makan mee kari.....so bawak lah dua perempuan kecik ni...abangnya dah bujang tak mau nye nak ikut.....dok rumah ...


Aktiviti pertama ..lunch di Food Republic..food court di Pavilion......


Dah kenyang...maka merayau-rayau jap...kat area food court ni ....


On the way back singgah jap kat TUKUL Melawati...budak perempuan kecik dua orang ni nak main colouring2 pulak kat TUKUL Kids Corner ni.....

Haaaa alang-alang ada kat TUKUL Melawati meh aku introduce kan dua staff kat sini..yang sebelah kiri aku tu namanya Naha...Outlet Manager dan yang belah kanan tu pulak Asraff..mereka akan melayan anda semasa anda bershopping di sini........






2 comments:

lily lotus said...

one happy family!

kaklia said...

comel comel nya lah anak2 dara u nih....mak n bapak budak pun comel gak...:)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih