family

family

SIBUK

Agak sibuk....kebelakangan ni...dengan TUKUL sekarang dah ada 14 orang staff.....tengah bersiap sedia....our latest TUKUL BUTIK LOGAM.....akan memulakan kerja2 renovation.....dan macam2 lagi...insyaAllah lepas Chinese New Year ni......memang terasa letih mungkin faktor umur kot...tua dah aku ni......

Sempat lah Project Manager TUKUL, Farouk, ni snap gambar ....masa ni...lepas waktu lunch...semuanya kekenyangan.....Bro...aku sailang gambar ni dari FB kau...

4 comments:

kaklia said...

yg berdiri pakai baju biru tu ada iras2 rupa ali bakar ek...

cHaDacHaDa said...

bang zek zaidi,aritu dgr lagu kat radio.

cani tau lagu dia..

"tukul for luv..tukul for luv..."

rupa2nya "too cool for luv!"

takpe.
janji teringat kat TUKUL bro zek zaidi.

wehee!

lily lotus said...

tu tandanya bisnes makin maju

Zaidi Zainal said...

Kaklia--ha macam Ali Bakar yek hehehe

Chadachada--Cayalah chada ingat lagu tu ingat TUKUL

Lily Lotus--InsyaAllah berkat doa kawan2 tu jugak..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih