family

family

LAMAN SANTAI KE ???

Malam minggu aku takda apa nak buat tapi rasa macam nak melepak....cousin aku Asan ...cakap kat depan Istana Budaya tu selalu ada konsert free...sambil boleh melepak makan2, minum2 kat situ....ok lah sambil duduk2 kat situ ada lak nyanyi2...nari2.....dalam sejam je aku dok melepak kat situ.....


Geng Rambut Kerinting.....alahai Cik Puan Farida snap gambar tak clear lah....budak kecik dua orang tu dok bergambo ngan Nadia AF6.....dia pun ada performed malam tu.....


No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih