family

family

KARNIVAL INNOVASI GIAT MARA, DI PEKAN PAHANG

Pekan, Pahang.....TUKUL kesana atas jemputan dari Ide Mobile Sdn Bhd, merupakan syarikat yang berkerjasama dengan MECD ...diorang buat mobile motorbike workshop yang di kenali sebagai RSQ...dan TUKUL adalah pembekal workshop tools utk Ide Mobile Sdn Bhd.

Karnivalni mengenengah kan....karya innovasi dari pelajar2 Giat Mara dari seluruh negara...dan TUKUL cuba untuk memberi peluang kepada mereka ini ...mungkin utk memasarkan produk2 yang bersesuaian dengan konsep TUKUL insyaAllah....

Sabtu.......Kita stay kat Shahzan Inn di Kuantan, pagi dalam pukul 7.30 pagi baru bertolak ke Pekan...



Gambar atas tu Suhaimy n Jack (Tokey Besar Ide Mobile Sdn Bhd)...yg bawah muka ngantuk tu aku n Jack...tengah breakfast...sebelum bertolak ke Pekan...


Sebelum bertolak ke Pekan Posing dulu depan Hotel....perasan tak tiba2 aku tukar baju hitam pulak hahahaha baju puteh aku tu terkena sambal lah pulak nasib baik ada baju spare....


Sampai kat tapak karnival posing-posing dulu...dengan staff2 Ide Mobile...

Karnival ni di rasmikan oleh Timbalan Menteri Pembangunan Usahawan dan Koperasi Encik Saifuddin Abdullah. Gambar tak banyak lah pulak camera bateri kong pulak hish...hish...hish...


2 comments:

Dakjaat™ said...

great view.. tapi sayang gambar tak banyak ... ;) TUKUL ni dah lama ker beroperasi?? .. sebab sebelum ni tak pernah dengar pun .. mungkin sebab Hidup dakjaat ni takde kaitan dengan hardware.. heheheheehe! ;p pape pun suke tengok zaidi buat review macam ni ...

Zaidi Zainal said...

Dakjaat.....TUKUL dah 5 tahun beroperasi....

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih