family

family

HEY.......

Farhana ni umurnya 4 tahun nak masuk 5tahun....tapi ada beberapa perkataan masih belum betul lagi sebutannya...pelat.....

Malam tadi Cik Puan Farida cuba lah ngajor dia mengeja...menggunakan buku kindergaten yang ada tu....bila di suruh sebut A......sebutan yg disebut Farhana 'Hey'.......


6 comments:

Dakjaat™ said...

kehkehkeh! HEy plak dah .. kalau b?? ape jadik??? Baaaaaaaba.. hehhehehe! ;p zaidi2.. ajar awal2 anak ko ek .. nanti cerdik mesti best jer nak score dalam exam .. =)

lil^RED799 said...

hehehhehe chumeyls.....

ade kisah dulu... adik member... baru belajar membaca... baca paper kan ade YB (yang berhormta)...die pe blasah baca... "yebek" hahhahahhah punye la nak mengeja and ade bunyik kan....

Zaidi Zainal said...

Dakjaat-Biasalah budak kecik baru nak belajokan...

Lilred-hehehe yebek bunyinya ye...mcm indonesia nya sebutan huruf tu

ArELeEz said...

'farhana.. owhh.. farhana..' (sambil nyanyi lagu jinbara) heh3..

Siong Berantai said...

lagu jinbara pulak dah. :p

kaklia said...

lama2 besok pandai lah dia sebut apa perkataan pun...yg penting kita sebagai ibubapa kena selalu perbetulkan sebutan anak yg salah...cewahhhh....kan akak dah berckp mcm pakar motivasi tuh kannn....:)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih