family

family

TUESDAY......260808...PERMATANG PAUH ELECTION...AKU OFF DAY...BAWAK BAPA AKU CHECK-UP

Aku cuti hari ni....bawak bapa aku ke Hospital Selayang...dia nyer routine check-up....kalau habis cepat aku gi lah opis kot....hehehehe...sendiri jadi boss suka hati je kan nak gi kerja ke, cuti ke tapi sendiri mau ingat lah kan.............

Pastu ....Permatang Pauh pun sure kecoh ni hari.......kita lihat sapa yang menang................




4 comments:

kaklia said...

u sokong sapa zaidi....akak kan, akceli akak sokong pembangkang tp dgn dsai ni akak kureng skitlah...bukan psl kes liwat tu, tp dari dulu mmg tak berapa gemar dgn dia. walau apa pun, akak tetap berdoa agar dia menang...hehehe...

kaklia said...

psl ikan laga tu kan, u cuba lah bela sekor. senang je jaga sebab ikan nih tak perlu oksigen, air pun tak cepat kotor....mesti anak2 u suka...

Zaidi Zainal said...

kalau i memang i sokong PR ni kaklia, pasal anwar ni...kena bg dia menang lah i pun tak berapa lah ngan anwar ni tapi...nak cari org berapi mcm dia ni payah...

Mrs.Sheikh said...

salam ziarah...

nice template here...
sangat suka blog nii :D

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih