family

family

ROSYAM......DUTA TUKUL? (2)

Yes....insyaallah Rosyam akan jadi Ambassador for TUKUL.............. Petang tadi aku n Suhaimy ada meeting sikit dgn Rosyam and ada lah beberapa perkara nak kena settle, fee untuk dia......adoi......hemh tengah cari idea ni macamana lah konsepnya nanti tu............................


Discussion di ofis Rosyam.

Dalam sibuk2 discuss tu sempat la aku curi2 snap gambar.



4 comments:

oRanGeLiLY said...

wuuuu..beshnye......jeles!!......

Aien cute said...

heheh.... sempatnya capture gambar rosyam! dia taks edar ker awak amik gambar dia. kusyuk bangat si rosyam tu berfikir sampai awak capture pun dia tak sedar.

Zaidi Zainal said...

aien-dia sedar tapi angin gak dia pasal tak suruh dia posing...i kata nak yg candid2 gitu

kaklia said...

wahhh...syabas, moga lepas nih kedai tukul lebih maju...amin...nti klu jumpa rosyam nor tu lagi, kirimslm ye zaidi...kata kat dia nih peminat setia dia...kehekehkeh....

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih