family

family

FARHANA DAPAT PINGGAN BARU

Bukan main suka lagi s Farhana bila dapat pinggan baru yang ada gambo Sesame Streets tu....macam berselera je dia makan....pinggan tu ada jiran aku satu couple warga emas yg sangat suka melayan anak2 aku nih dah macam cucu dia sendiri...segala macam lah di bawa bagi kat anak2 aku ni...terima kasih Tuan Hj Zainal dan isteri.......


Tau jer orang nak ambik gambar trus je posing konon2 tu.



1 comment:

ArELeEz said...

cutenye pinggan tu! pinjam, bley??? hiks..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih