family

family

ADA SIKIT BARANG SAMPAI DARI JAKARTA

Hari ni adalah sampai sikit barang TEKIRO dari Jakarta. ok lah yang tak sedapnya forwarding agent pagi2 call dah kata KASTAM......KASTAM????? ada ambik sikit barang untuk buat inspection...habis inspection bukannya nak bagi balik....dia belasah jer ambik buat barang tu macam harta mak bapak dia, ada ke patut....ni nak kira camana tu .....mencuri ke apa tu...cheeetttt. buat malu gomen servant ja.




3 comments:

Beruang Madu said...

Apa lagi sumpah diorang.. sumpah sampai jadi abu... diorang memang perosak negara... ehhhh apasal aku emo laks nih??

Zaidi Zainal said...

betul bro tu bro beruang madu...klu ada kuasa sesumpah tu sah2 dah jadi abu tuh.....

CLEO said...

samer ler lebih kurang mcm kat sini...OPPPSSS!!!

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih