family

family

KENAPA PC BARU DUA BULAN TAPI MACAM DAH ROSAK SAJA?



PC dalam gambar tu baru lagi, laptop tu lagi lama tapi PC tu dah buat hal, nak tanya ni....kalau ada orang jawab la....kenapa PC tu beberapa jam digunakan ianya akan ter "off" sendiri........supplier PC ni dah 16 kali call kata nak datang tengok....bayang pun tak nampak......baru-baru ni datang sekejap, ditukarkan power supply part tu, tak de eloknya pun.....susah sikit lah nak buat kerja...nasib baik ada laptop tu....

Published with Blogger-droid v2.0.4

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih