family

family

SEMUGA RAMADHAN TAHUN INI MEMBERI CAHAYA PENGHARAPAN

Assalammualaikum...apa khabar ..lama gak ketemu...di blog yang bersawang ini...atas masalah kesihatan yang tidak berapa mengizinkan disamping beberapa tugas yang perlu diselesaikan.

Ramadhan datang lagi Alhamdulillah...kita masih berupaya menjalankan ibadah puasa ini Insyaallah...semuga diberkati dan diterima...

Tahun ni Ramadhan bagi aku adalah Ramadhan yang paling mencabar...dengan masalah kesihatan dan menempuh tugas baru juga ditempat yang baru...

Sama-sama kita doakan yang terbaik untuk diri kita semua....
Sent from my BlackBerry® smartphone

APAKHABAR LAMA TAK JUMPA???

Lama nau aku tak update blog ni....kalau update pun guna Blackberry je ...memang busy jugak sekarang ni...walaupun busy aku punya time kerja ...adalah mengikut time aku sendiri....tu yang jadi makin busy...

Macam aku cerita di update yang lepas, aku sedang menyiap sediakan satu projek kedai hardware yang agak besar jugak....dimana aku akan memberi khidmat pada satu syarikat ni dalam meng"koprat"kan kedai nya yang sudah beroperasi lebih dari 20 tahun....aku lebih pada menyediakan satu konsep kepada kedai ni....dari segi accounting, rupa kedai dan cara kerja yang lebih effective....

Bangga aku dengan syarikat ni antara yang berjaya..

DIA PULAK TAK SIHAT

Bila dia tak sihat suasana dirumah ni akan jadi sunyi sepi dari suara gelak tawa budak kecil ini...demam pulak dia kesian ....


Sent from my BlackBerry® smartphone

RUPANYA ANGIN SATU BADAN

Dua tiga hari ni aku dok menahan sakit bahagian belakang badan aku ni...berdiri duduk baring semuanya tak selesa, bawak kereta pun susah ....

Rupanya angin banyak...setelah makan ubat dan letak sikit minyak panas baru aku tahu...sendawa tak hengat .....

Orang puteh kata..."Age is catching up"....banyak la benda tak boleh makan...especially benda2 yang sejuk dan berangin...
Sent from my BlackBerry® smartphone

DIA SUDAH BERUMUR 7 TAHUN

Siti Nurfarhana sudah berumur 7 tahun hari ini....tapi kesian dia demam hari ni...yang lebihnya Siti Nurfarhaneez.....

Selamat ulangtahun semuga berjaya dunia akhirat....dan semuga anak ayah ni cepat sembuh dari demam....

Sent from my BlackBerry® smartphone

MATA SIAPA LA NI?

Kalau cam lah muka yang penuh tu....agak-agak mata sapa la tu yang ala-ala juling air tu...cer...teka...cer...teka...


Sent from my BlackBerry® smartphone

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih