family

family

MODEL TOPI

Ayah pakai topi diorang ni pun nak bertopi....bila keluar pakai sekejap je...ibu and ayah lak kena pegang topi tu....


Sent from my BlackBerry® smartphone

LEVERAGE

Dah berapa kali dah aku dok ulang Leverage ni dari Season 1 sampai Season 3....season 4 dah keluar tapi belum start kat Malaysia ni lagi...


Sent from my BlackBerry® smartphone

SAKIT TEKAK, SAKIT PINGGANG...

Dah dua tiga hari ni aku kena sore throat...nak menelan makanan pun susah...mungkin cuaca dan kurang air...masa yang sama pinggang pun sakit...sakit macam orang nak kena demam....body aku terkejut kot sebab tiba-tiba free je time aku sekarang ni....


Sent from my BlackBerry® smartphone

LAPTOP YANG USANG

Walaupun laptop aku ni dah usang tapi masih boleh guna lagi, takda masaalah takda sangkut2 cuma aku kena pakai external keyboard sebabnya keyboardnya saja buat hal....nak beli baru tadak bajet...dan yg paling leceh macam-macam data ada dalam perut dia tu....
Sent from my BlackBerry® smartphone

BERHENTI TUKUL ADA BEBERAPA TAWARAN PULAK, ALHAMDULILLAH

Aku makin sibuk tapi...banyak masa untuk diri aku dan keluarga.......Alhamdulillah..

Buat masa ni aku sibuk...untuk kerja awal-awal ni aku tengah dok menjengah compay hardware yang aku ceritakan di entry lepas....stock and accounting system dia.....berpinar-pinar jugak mata ni dibuatnya, bergelumang dengan nombor...

Disamping itu aku ada tugas baru....secara sambilan aku akan menguruskan social media bagi pihak satu production house yang agak banyak menerbitkan drama-drama tv dan filem.....ahaaaaa InsyaAllah...kalau ada rezeki akan aku updatekan disini juga.....

PARADIGM SHIFT

Sudah hampir 2 minggu aku tidak bersama TUKUL lagi....banyak jugalah menerima pertanyaan dari kawan-kawan blogger, Facebook....antara reaksi yang aku terima....sayangnya....kenapa...TUKUL takda seri tanpa kau la....ada lah juga cerita disebalik itu...cerita yang agak baik bagi aku dan seorang lagi pencipta TUKUL En. Suhaimy......cerita yang tak baik cuma rasa sedih saja selepas beberapa tahun bersama TUKUL.

Sekarang apa buat??? Satu lagi soalan yang aku terima dari kawan-kawan.....sekarang aku dan Suhaimy bergerak secara berasingan tetapi masih lagi dalam satu team.  Aku sekarang bersama dengan satu lagi syarikat perniagaan barangan hardware yang sudah beroperasi selama 25 tahun milik bumiputera 100%.  Tugas aku disana adalah memberi nafas baru kepada perniagaan yang sedia ada.  Rebranding the company...dan merubah kepada konsep dan imej baru kepada syarikat ini. Maka itu kita tunggu kedatangan satu lagi syarikat perniagaan hardware...Insyaallah aku akan update cerita tentang ini dari masa ke semasa.

Akan bersambung lagi ye.......


TIDOR

Sama je kan style tidur 2 manusia kecil ni......


Sent from my BlackBerry® smartphone

DAH KECIK SIKIT

Tadi Cik Puan snap gambar aku ni baru perasan macam dah kecik sikit size aku ni....baju kaler itam kot so nampak slim.....


Sent from my BlackBerry® smartphone

SELAMAT TINGGAL TUKUL

Setelah lebih dari 7 tahun aku bersama TUKUL akhirnya aku telah melepaskan TUKUL kepada mereka yang lebih bertenaga untuk menguruskan.

Bermulanya TUKUL di Bandar Baru Ampang yang merupakan cawangan yang pertama diikuti di Kajang Perdana, Senawang, Bandar Tasik Puteri, Setiawangsa, Seremban, Taman Melawati, SACC Mall Shah Alam Dan yang terakhirnya di Wangsa Walk Mall.

Aku akan memulakan semula consultant business yang selama ini di jalankan secara sambilan sahaja.

Akan diceritakan pada entry yang seterusnya.... 

Sent from my BlackBerry® smartphone

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih