family

family

BERGOMOL DENGAN MANUSIA-MANUSIA KECIL

Lama tak cerita pasal manusia-manusia kecil yang ada dalam rumah aku ni kan....tah la napa malas je lately ni chet.....tak boleh dijadikan amalan....jangan jadi macam saya...nanti ......nanti miss sooruu.....


Entry kali ni ...alal-ala tak da cerita sangat ....lama kan tak nampak wajah-wajah mereka kat blog ni kan...


Dua budak perempuan ni seperti biasa penghibur hati aku dikala lara........

Ni ha si Big Bro for those two manusia kecil....Farhan...sekarang ni nampak cam jiwang jerr...ada GF ke sekarang....


Ni semua penyeri di 30 Jalan F3..........Cik Puan Farida seperti biasa....camera shy dia...

TENGOK WAYANG DENGAN POMPUAN-POMPUAN CANTIQ.........

Sambil menggeliat ni nak hapdet blog ni.....semalam satu hari badan sakit2 masuk hangen....umur-umur camni dah tak leh makan sebarangan...last weekend Cik Puan aku dah rebus ubi kayu....sambil cicah sambal tumis ikan bilis...peh settddaappp....tapi...lepas makan tu haaa hambik ko......sengal satu badan sudah masuk hangen.....chet...rugi makanan sedap tu....

Tapi ni nak cerita pasal lain sebenarnya....Sabtu lepas aku pi layan Hikayat Merong Mahawangsa kat TGV Sunway Pyramid nun...sana...jauh.....uihhhh. Seorang blogger yang nama panggilan manjanya Lyn chewah...panggilan manja lah pulak...dengan besar hatinya telah menyeponsorkan aku dan dua orang lagi blogger Amy and Yati.

Pinjam gambar lagi ye....ikhsan dari Amy
Hah.... ni lah tiga perempuan cantik tu (Amy pinjam yek gambor camera tu hari tak bawak)...yang paling ujung sekali tu mamat hensem tak yah di perkenalkan...pastu tokey yg belanja tengok wayang Lyn, Amy and peminat tegar David Beckham...Yati.


For a start..this movie can be a benchmark for other producer to make better than this...boleh tahan la bestnya...at least different from other Malay movies..this is my own comment about this film...not bad KRU..

Habis nonton itu cerita kami berempat...berhempas pulas mencari tempat makan.....kata sepakat mengatakan kita makan di Carls Jr.

Sedap gak burger nya ni.....pergghhh....lapar terus perut ni.......

Pinjam gambar dari Amy
Sebelum kita makan...kita dah nyusahkan sorang pekerja Carls Jr....kita kerahkan tenaga mamat tu supaya men 'snap'kan gambar kita berempat.....

Lama gak melepak kat situ...sampai la ke pukul 6.30 petang........macam-macam cerita la ....dah lama tak berjumpa-jumpa dgn blogger-blogger ni seronok gak ber'exchange note' ni kan.....


Muka yang sudah kekenyangan....sambil borak sambil berposing.....senyum lebar Cik Lyn kita ya.....

Terima kasih Lyn....katanya tiket wayang ni bersempena dengan Harijadi beliau yang akan datang tak berapa lama lagi ni...so saya ucapkan semuga berbahagia dan berjaya........nanti kita plan lagi perjumpaan camni ye...boleh gak menghilangkan stress bekerja .....

Lyn, Yati and Amy nanti kita plan lain nya gathering lak ye....hemh Amy senang je kat depan TUKUL je opis nya tuh....

PHOTOSHOOT DI TUKUL

Awal bulan tu hari ada lah satu photoshoot di TUKUL Wangsa Walk....semua ni untuk our new company profile nya gambar...and this time Hero Malaya kita En. Rosyam pun turut serta...secara rasminya dia menjadi part of TUKUL..as a Chairman....


Antara posing-posing Rosyam disekitar photoshoot hari tu.

Gambar ramai-ramai ni digunakan untuk Company Profile TUKUL


Rupanya hari tu birthday Rosyam...diam-diam kita pi beli kek...nyanyi2 sikit tiup lilin untuk dia......

ps: SORRY HAPDET SECARA MALAS JE NIH...WWW.BLOGGER.COM MACAM SLOW JE ASIK BEKU JE PAGE NI.........

SUDAH TAMBAH LAGI SATU......

Aiikkkk bukan isteri bukan anak....hahahaha....tapi umurku sudah bertambah lagi.....aduh sudah tua ....aku sudah melepasi nombor 40......tak perasan langsung..sedar-sedar dah 42....memang betul kot kata orang "life begin at 40" sebab banyak benda yang terpaksa aku mula kan semula bila aku berumur 40....aduh...macam gostan ke belakang.....tak apa lah mungkin ini semua...dugaan yang perlu aku tempuhi...

Pada keluarga, rakan-rakan, pembaca blog aku ni yang tak sure aku ramai ke tidak pengikutnya pelanggan-pelanggan TUKUL....terima kasih kerana anda semua saya masih bersemangat untuk berjuang.....

Sambil hapdet cerita ni aku snap la muka aku ni.....


TUKUL DI ERA BARU


Inilah barisan pengurusan TUKUL yang baru............

CUBA UNTUK UPDATE BLOG NI DARI BLACKBERRY TUA KU INI

Dengan teknologi inteenet yang tengah hebat sekarang ni aku cuba nak update blog menggunakan blacberry

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih