family

family

SEKARANG AKU DISINI

Sudah 2 minggu aku disini...tu yang senyap je....company kawan aku...and now aku bekerja semula...pangkat aku pun panjang kat sini Manager at CEO Office tapi takpa ini adalah Satu Pengalaman Baru....tagline TUKUL......
Sent from my BlackBerry® smartphone

4 comments:

sW33tdARLiNG said...

ada keje kosong tak kat sana?

Aunty Yan said...

oh D, memang patutnya senyap jek.. ehh bila agaknya kita dapat berbuka bersama ya.. your family and mine.. insya Allah..

Lyn Yusoff said...

ade keje kosong tak kat sana??
muahahhaa

lily lotus said...

all the best bro ;)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih