family

family

SAKIT TEKAK, SAKIT PINGGANG...

Dah dua tiga hari ni aku kena sore throat...nak menelan makanan pun susah...mungkin cuaca dan kurang air...masa yang sama pinggang pun sakit...sakit macam orang nak kena demam....body aku terkejut kot sebab tiba-tiba free je time aku sekarang ni....


Sent from my BlackBerry® smartphone

1 comment:

Affan said...

kalau sore throat mmg sengsara. kadang2 nak minum air pun sakit tekak.

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih