family

family

PESTA MAKANAN DI HOSPITAL SELAYANG?

Hari ni adalah hari appointment ayah aku di Hospital Selayang......seperti biasa....keadaan ramai orang berebut-rebut nak parking....

Ada yang luar biasa di Hospital selayang hari ni....ada Pesta Makanan.....nasi lemak pun ada jual...gomen kan suruh kita kurangkan nasi lemak kan.......

Penuh orang kat kawasan lobby luar klinik pakar ni...

Kueh mueh pun ada ni haaa

Parent aku pun ambil kesempatan membeli belah hahahaha....

Nasi dagang .....hehehehe sedap gak....

Tapi kan...pelik lah pulak pesta makanan ni buat kat hospital...patut buat lah pesta buku ke...pesta ubat-ubatan ke kan....hemhhh ok lah kot mungkin ni yang orang cakap pikir diluar kotak (Think outside the box)



No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih