family

family

LAPAR......

Kenapa hari ni aku lapar sangat or atau sebab aku nya lunch / minum petang hanya sepinggan char kuey tiaw sahaja bersama dengan segelas Nescafe ais......masih di TUKUL aku ni japgi kul 10 baru balik......
Sent from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Lyn Yusoff said...

nak kerja kat tukul boleh??
hehehhe

30 JALAN F3 (Zaidi Zainal) said...

hahaha apa lagi forward kan lah resume tu....

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih