family

family

SUSAH TOL AKU NI NAK TIDO

Lepas dah berjaya aku tau cara nak post entry thru blackberry...bukan main suka hati lagi aku...aku ni banyak bahan nak dipostkan sebenarnya tapi bila time nak tulis aku jadi lupa...so next time kalau ada issue yang nak aku ceritakan terus je aku boleh post tak yah nak tunggu tunggu lagi.

Uikk dah nak kul 4 pagi aku masih dok tercongok depan tv ni...susah tol mata ni nak tido...
Sent from my BlackBerry® smartphone

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih