family

family

SENAMAN JOGET-JOGET NI APA NAMANYA

Aku saja dok berjalan-jalan di Subang Parade lepas aku pi briefing kat PKNS di Section 13 Shah Alam dah bertahun-tahun aku tak jejak ke sini last sekali 10 tahun lepas rasanya...

Seronok dok tengok kat tengah-tengah foyer tu diorang dok menari ramai-ramai, ada Celebrity Fitness kat sini...senaman beramai-ramai ....hahh...rasa nak joint je...


Sent from my BlackBe
rry® smartphone

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih