family

family

DATING MALAM MINGGU DENGAN CIK PUAN FARIDA

Malam minggu lepas, lepak tengok wayang dengan CiK Puan Farida..aku ada dengar review filem CUN lakonan Remy Ishak dan Maya Karin..katanya amat menghiburkan dan boleh layan.  Lama dah aku tak keluar berdua dengan Cik Puan Farida...di TGV Wangsa Walk Mall. Aku tengok show kul 12.30 malam...midnight show la tu kan.

Sori lerr...gambar snap pakai Blackberry jer....maka...quality nyer amat lah kureng....

Sampai awal kita lepak kat area lobby TGV tu siap ada sofa untuk melepak....

Sambil layan tv besar dok tayang trailer .

Hehehe lama jugak tak berposing berdua.......

Sempat gak ambik candid gambar aku tengah nak beli pop corn.

Seronok menonton filem ni...gelak dari awal sampai akhir...ada gak babak-babak sedih....not bad boleh lah layan....sinopsis cerita ni boleh la klik kat gambar bawah ni..


Sipnosis cerita ni atas ikhsan Qimie.com....

Selamat Menonton....


1 comment:

Blogger said...

Searching for the Ultimate Dating Website? Join and find your perfect date.

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih