family

family

ADA SESIAPA YANG BERMINAT DENGAN ARNAB........

My family friend...Fikri adalah peminat arnab secara tiba-tiba setelah arnab kakaknya Farini tiba-tiba dijumpai mati tiba-tiba seperti dibunuh....bermula dengan dua ekor sekarang arnab-arnabnya sudah berekor-ekor....terus buat bisnes menjual arnab....


Geram jugak aku tengok ......

Comelkan arnab ni...aku sendiri 1st time tengok arnab rupa macam ni....




Sesiapa yang berminat nak memiliki arnab-arnab yang comel-comel ni boleh lah terjah blog BUNNY FRIEND ni......

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih