family

family

PHOTOSHOOT DI TUKUL

Awal bulan tu hari ada lah satu photoshoot di TUKUL Wangsa Walk....semua ni untuk our new company profile nya gambar...and this time Hero Malaya kita En. Rosyam pun turut serta...secara rasminya dia menjadi part of TUKUL..as a Chairman....


Antara posing-posing Rosyam disekitar photoshoot hari tu.

Gambar ramai-ramai ni digunakan untuk Company Profile TUKUL


Rupanya hari tu birthday Rosyam...diam-diam kita pi beli kek...nyanyi2 sikit tiup lilin untuk dia......

ps: SORRY HAPDET SECARA MALAS JE NIH...WWW.BLOGGER.COM MACAM SLOW JE ASIK BEKU JE PAGE NI.........

2 comments:

sW33tdARLiNG said...

jangan lupa perjanjian kita ya... hehehehe

madammondoq said...

salam..

nice blog..
salam singgah ke blog sy utk tgok something yg gorjesssss!!!
TQ

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih