family

family

SATU POSTING YANG EKSYEN SIKIT

Melalui pengamatan gambar yang diambil dari blackberry yang roller ball dia dah buat hal ni...boleh tak aku kata....TUKUL Melawati ni antara kedai hardware yang paling bersih......tengok tu...kilat lantai hari-hari mop tuh.......wangi je bila masuk......

DRAMA.......DRAMA.......


Sejak bulan puasa ni....sejak.....aku berstation di Tukul Melawati ni rajin la pulak aku melayan drama.........

APAKHABAR SEMUA........


Dah berapa hari kita puasa ye....tak kira pun aku seperti biasa macam tahun-tahun yang lepas aku buka puasa di TUKUL dulu...lepas tu baru balik sambung makan dirumah......dari TUKUL Melawati ke rumah aku ambik masa 5 minit je.......Juadah buka aku simple ....kurma, teh/nescafe panas, sejenis kueh mueh...tu aja.....

Sampai rumah....pun mcm tu....kalau berselera nak makan nasi...aku makanlah.....


SELAMAT BERPUASA.....

Setelah...beberapa ketika....baru ada semangat nak memblog kembali.....dah dapat peluang memblog ni...aku ingin mengucapkan...selamat berpuasa...semuga amal..ibadat di.terima Allah S.W.T.


Lamakan...aku tak tempek gambar family...disini....maklumlah sejak camera tikam aku tu hilang...takda mood aku nak...update..blog ni. Seperti biasa...si Farhan..takda dalam gambar ni...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih