family

family

TUKUL WANGSA WALK...MENGEJAR MASA

Beautification work untuk TUKUL Wangsa Walk sudah hampir siap.....selepas ni racking and cashier counter akan masuk pulak....

Rupa nya diwaktu malam

BUAH HATI PENGARANG JANTUNG


Dua budak perempuan ni .....buah hati pengarang jantung aku.....walaupun kuat buat bising, kuat menyepah rumah..kuat menjerit...diorang tetap menjadi pujaan hati ku........sekejapan saja diorang ni dah besar........

Sempat aja aku snap gambar budak berdua ni dari dalam kereta sebelum pergi kerja......dari dalam kereta.

PROSES PEMASANGAN TUKUL SIGNATURE STICKER FOR TUKUL WANGSA WALK





TUKUL Wangsa Walk.....by 1st May kena siap.....gambar bawah ni semua nya cerita pasal pemasangan sticker....TUKUL Signature Wall Sticker....tiap-tiap TUKUL Outlet ada design yang sama ..maknanya...bila masuk je TUKUL serupa je rupanya....






Next week....racking dan barang2 akan dimasukkan ke sini......

RENOVATION WORKS AT WANGSA WALK

Lama betul aku tak update blog ni, agak sibuk kebelakangan ni...dan ada lah juga beberapa masalah yang nak diselesaikan.....waktu yang sama kerja-kerja pengubahsuaian di Wangsa Walk Mall pun sedang sibuk berjalan.

Dalam dua tiga minggu kebelakangan ni pun ada beberapa hal yang tidak boleh di elakkan aku pun tak berapa sihat sangat...tapi sekarang dah pun ok.....pastu partner aku Suhaimy ibunya dan isterinya juga dalam keadaan tak berapa sihat juga...kesian dia berulang ke hospital je dia...

Mungkin ni semua dugaan yang perlu ditempuhi....




About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih