family

family

BELUM CUBA BELUM TAU..SUDAH CUBA HARI HARI MAU.......

Staff aku dok cakap kat aku pasal Nasi ayam penyet...di melawati ni...katanya sedap...sekali aku cuba..memang sedap...sambal belacannya itu amat lah.....sehingga menjilat jari......seperti biasa orang yang meng "intro"kan menda ni adalah MR TEMPE DE GREAT........

Murah je pun...satu set..RM5.00 je.....


No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih