family

family

PAGI 20102010...DITUKUL MELAWATI

20 October 2010......ada orang buatkan tarikh ni special...sebab ada susunan nombor yang cantik..agaknya.  Aku tak berapa sangat pada nombor2 ni....birthday sendiri pun selalu terlepas...

Cashier counter yang akan kemas selama beberapa jam sahaja...selepas dikemaskan.

Bro baju biru yang tak habis habis lagi kerja mengecatnya itu....

Suasana hening....suasana hening?...di waktu pagi.......

Kepala paip...banyak woooo kat sini...mai la datang tengok...mai la....

1 comment:

lily lotus said...

mmg nak sgt pergi ur shop ni. hopefully one day :)

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih