family

family

TUKUL KID'S CORNER.....OR....PAPA'S CORNER....

Selain menjadi tempat budak-budak melepak sementara parents memilih rang....kadang-kadang dah jadi tempat makan....tempat untuk ciluk tidur...sementara customer takda...

Patutnya ni for kid's corner....hemh sekali sekala abah/apak si kids pun nak lepak situ.......

Kat situ kita sediakanlah colouring book...some soft toys...lego set....boleh la bebudak tu leka sikit tak ngacau mak apaknya nak bershopping....dan selalunya bebudak ni...taknak balik lah pulak....maka lama lah lagi mak apaknya pusing dalam kedai.....hehehehe strategy.....tu...



No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih