family

family

SELESAI SUDAH...KERJA-KERJA PENGUBAHSUAIAN CASHIER COUNTER TUKUL MELAWATI



Kerja-kerja megubah cashier counter di TUKUL Melawati dah settle...semuanya...selesai...barang-barang yang berterabur semuanya dah disusun balik ke atas rack.....

Kesian mamat baju biru tu...berapa tahun dah dia tak siap-siap mengecat.....
Disebelah counter belakang ni ada plan sikit aku kira nak buat tempat  discussion untuk customer yang nak membeli cat....letak satu meja and kerusi disini...


Amacam....ok tak, kalau aku plan macam tu...saja..je...mana tau...bagus...kalau tak aku dirikan rack kat situ lagi letak barang je..

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih