family

family

KOSMO JUMAAT 17 SEP 2010


Diruangan niaga suratkhabar KOSMO hari ni ada menyiarkan berita ni......malu lah pulak macam yeye....je reporter ni dok tulis artikel tu.....sebenarnya interview ni dah lama dulu disekitar March atau May lepas.....

Disebabkan I ni tak berapa hensem, maka partner i Suhaimy je yang dok....berposing untuk artikel tu......haaaaa.......Doakan semuanya ini menjadi kenyataan....


No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih