family

family

FINAL YEAR IN KINDERGARTEN-SITI NURFARHANA.....

Sabtu yang lepas....Graduation Day..for Farhana...sekejapan sahaja..next year she will be at "real school".  Farhana seorang yang berperwatakkan ceria dan paling kuat bercakap.  Bagus kindergaten ni, Farhana menjadi seorang yang very high confident.  Tak tau lah bila di sekolah yang betul tu nanti tu macamana pulak.




Hemh tu siap pakai jubah..macam orang nak ambil degree je tu..


Dia jadi narrator untuk persembahan hari tu....


Ada macam gadis Korea ke dia.


Nampak confident je kan dia cakap tu..





Tarian Kipas Korea katanya....


Balik dari situ...dia nampak penat...singgah Secret Receipe...kita makan ice-cream.

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih