family

family

APAKAH...TEMPE..NAMANYA.....

Mamat.....dalam.gambar bawah ni...panggilan manjanya adalah Tempe.....kenapalah nama.tu yang kawan-kawan bagi nama tu...katanya..sejak dari sekolah nama tu.  Dia ni part time staff TUKUL Melawati...aku ambik bro ni kerja sebab dia ni ada style....pastu dok senyum je 24 jam....adik-adik manis diluar sana kalau nak berkenalan dengan bro ni....amat lah boleh....dia masih single..mingle.....haha Tempe...ko kena bayar aku fee sebab tolong promote kau.........


Amirul...ke...hapa..tah..nama betul ko..ni

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih