family

family

SELAMAT BERPUASA.....

Setelah...beberapa ketika....baru ada semangat nak memblog kembali.....dah dapat peluang memblog ni...aku ingin mengucapkan...selamat berpuasa...semuga amal..ibadat di.terima Allah S.W.T.


Lamakan...aku tak tempek gambar family...disini....maklumlah sejak camera tikam aku tu hilang...takda mood aku nak...update..blog ni. Seperti biasa...si Farhan..takda dalam gambar ni...

1 comment:

atty's said...

Selamat menyambut ramadhan

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih