family

family

RENOVATION WORKS AT WANGSA WALK

Lama betul aku tak update blog ni, agak sibuk kebelakangan ni...dan ada lah juga beberapa masalah yang nak diselesaikan.....waktu yang sama kerja-kerja pengubahsuaian di Wangsa Walk Mall pun sedang sibuk berjalan.

Dalam dua tiga minggu kebelakangan ni pun ada beberapa hal yang tidak boleh di elakkan aku pun tak berapa sihat sangat...tapi sekarang dah pun ok.....pastu partner aku Suhaimy ibunya dan isterinya juga dalam keadaan tak berapa sihat juga...kesian dia berulang ke hospital je dia...

Mungkin ni semua dugaan yang perlu ditempuhi....




1 comment:

lily lotus said...

sibuk2 tapi masyuk takpe bro. hehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih