family

family

RAGAM DUA PUTERI

Petang Ahad sementara menunggu dua orang tua nak sampai dari kampung, aku bawak dua peempuan kecik ni bersantai santai di Wangsa Walk.......







Ni lah gaya dua budak perempuan yang boring tunggu makanan dan minuman......

1 comment:

*ayu the sun* said...

suka gambar yang no tiga dari atas tu..
jelingan tajam ok!!!
kalau waiter tu nampak immediately dapat food!
huhuhu..

VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih